Weekly News

Om European Media Partner Norge

Spesialister på relevant innhold

European Media Partner er et ledende content marketing byrå som produserer cross-media-kampanjer for unike nisjer i seks ulike markeder over hele Europa. Kampanjene går under navnet «Analyse» og distribueres sammen med ledende dagsaviser, på egne kampanjesider og på plattformer hos våre samarbeidspartnere.

Siden starten i 2012 har vi opplevd enorm vekst og teller i dag 85 ansatte fordelt på fire kontorer i hele Europa. Hvert år produserer vi over 300 kampanjer i seks forskjellige markeder. Vi er et ungt og raskt voksende selskap med mål om å endre medielandskapet i Europa.


Vi tror på innhold som gir mening

Vår målsetning er å sørge for at budskapet til våre kunder når ut og påvirker relevant målgruppe. For å oppnå størst mulig oppmerksomhet skaper vi kampanjer fra bunnen av med høye krav til redaksjonell integritet og kvalitet.

Alle kampanjer produseres internt og distribueres sammen med ledene mediekanaler i hele Europa. Vi distribuerer i landsdekkende dagsaviser og magasiner, i tillegg til nettbaserte nyhets- og bransjesider.

En kampanje kan påvirke hundretusenvis av mennesker og er spesielt interessant for de som ønsker å treffe en spesifikk målgruppe.

Med fokus på innholdsmarkedsføring, content marketing og native advertising er våre cross-media-kampanjer med både print og digital distribusjon en optimal måte å snakke til din målgruppe.

Share this article