Weekly News

Fersk kortreist frokost levert på døra

Nordmenn blir stadig mer kvalitetsbevisste når det kommer til hverdagsmat. Med den nettbaserte tjenesten Brødboksen.no får du levert over 100 ferske frokostprodukter direkte på døra om morgenen, og det helt uten leveransekostnad.

Idéen stammer fra Arnulf Refsnes som mente det skulle være mulig å korte ned tiden fra produksjon til konsumpsjon, eller fra bakerovn til frokostbord.

- Ideen om hjemkjøring av brød og frokoster ble til virkelighet i mars 2015. Veksten siden den tid har vært eksplosiv. Det er helt tydelig at Arnulf ikke var alene om å føle på hverdagens tidsklemme, eller savnet etter ordentlig fersk frokost, sier Steffen Westbye, kreativ leder og markedssjef i Brødboksen.no.

Brødboksen leverer nå ferske matvarer til flere tusenvis av husstander hver eneste dag, og det strømmer til nesten 1000 nye kunder hver uke. 

- Jeg tror mye av suksessen ligger i at vi hele tiden streber etter å levere en kompromissløst god tjeneste, tilpasset kundens praktiske behov, sier Westbye.


"Vi vil snart starte med å levere ferdigretter av like høy kvalitet, som kan bestilles sammen med frokosten"


Bruker lokale produsenter

Brødboksen er opptatt av kortreist mat og bruker lokale leverandører og produsenter for å kunne levere de aller ferskeste produktene direkte hjem til deg. 

- Vi lytter til kundene våre og tilpasser oss deres ønsker. Samtidig er det viktig at vi kan stå inne for produktene vi selger. Vi gjør en helhetlig vurdering av hver enkel produsent og ser på kvalitet, produksjonsmåte, smak og næringsinnhold, sier Westbye.

Brødboksen leverer hverdagsbrød, håndverksbakst, glutenfritt og økologisk brød fra NærBakst, Åpent Bakeri, Baker Hansen og andre. Selskapet leverer også pålegg fra slakter Idsøe, røkelaks fra Hofseth, spekepølse fra Matcompagniet, og meieriprodukter fra Røros Meierier blant mange andre lokale produsenter. 

- Enten maten er til en travel matpakke på en tirsdag eller rolig familiefrokost i helgen, så leverer vi noe for både store og små. Å spise en komplett og fersk frokost har aldri vært enklere, sier han.


Lager egen juice


En god frokost blir fullkommen med Brødboksens ferske juice, presset med sesongens beste fruktsorter få timer før levering til deg. 

- Vi bruker håndsorterte, modne og friske appelsiner og er alltid på leting etter de beste appelsinene uansett årstid. Siden vi bruker sesongens frukt varierer smaken på juicen fra det søte, til det mer syrlige og friske. Dette gir både appelsin- og eplejuicen den særegne og gode smaken, sier Westbye.
Reduserer matsvinn

Det kastes omtrent 100.000 brød hver dag. Selv om brødsvinnet er redusert med 40 prosent de siste fem årene, er brød fortsatt blant matvarene det kastes mest av. 

- Mange kjøper brød, som allerede kan være nesten et døgn gammelt, på vei hjem fra jobb. Man kaster det fordi man ikke rekker å spise brødet før det blir tørt. Vi leverer nybakt brød på døra som spises ferskt. Dette alene reduserer matsvinn, sier han. 

Brødboksen er også opptatt av å begrense miljøfotavtrykket ved å begrense dine turer til butikken, samt resirkulering boksene og flaskene. Normalt hentes brødboksene neste gang du bestiller og henting kan bestilles alle dager utenom mandag og lørdag. Om det blir lenge til neste gang kan du bestille gratis opphenting av boksen.


Vil utvide med middagsretter

Selskapet opplever nå etterspørsel etter enkle, gode og kortreiste middagsretter. 
- Vi vil snart starte med å levere ferdigretter av like høy kvalitet, som kan bestilles sammen med frokosten. Det betyr at du veldig enkelt kan bestille fersk og sunn middag til i morgen, fra sengekanten kvelden før, sier Westbye. 
Praktisk bestilling og presis levering

Brødboksen er åpent 365 dager gjennom hele året og du kan bestille helt frem til midnatt, kvelden før levering. Leveransen er alltid gratis og har samme pris som i butikken eller hos bakeren. Frokosten leveres 06:30, med leveringsgaranti innen 07:00 på hverdager og innen 08:00 i helgen, med leveringsgaranti innen 08:30.

Ved hjelp av effektive brødbokser holder brødet ferskt og varmt frem til frokostbordet ditt. Brødboksen.no stiller absolutt ingen krav til minstekjøp, og du har heller ingen bindingstid. Foreløpig leverer vi i Oslo-området, Stavanger og Sandnes.
La Brødboksen levere din neste drømmefrokost.

Følg Brødbokser på Facebook

Share this article

Journalist

Ole Peter Galaasen

Related articles